Maderoterapija, prirodna metoda sa senzacionalnim učinkom na preoblikovanje tijela

Updated: May 7

Maderoterapija Centar, osnovan u Beogradu kao edukacijski centar za maderoterapeute, 22. veljače 2021. proslavlja svojih prvih pet godina rada.


Pet godina iskustva osnivača Maderoterapija centra, Ivana i Marije Mitrović znači i nekoliko stotina održanih edukacija diljem Europe i već preko 500 educiranih maderoterapeuta. U Beogradu, gdje je centar osnovan održavaju se edukacije koje su verificirane od ministarstva obrazovanja u Srbiji, te je zvanje maderoterapeut i službeno priznato. Svi elementi kojima rade testirani su, certificirani i patentirani kao garancija kvalitete i zaštite zdravlja svih koji se njima koriste.Preoblikovanje tijela - prva i glavna misija maderoterapije

Kako bi proces preoblikovanja tijela bio zaista uspješan treba biti holistički


Od kad je prije 100 godina dobio ime pa do danas najuspješnija metoda rješavnja celulita je masaža u suradnji s kvalitetnom prehranom


Masaža drvenim elementima, maderoterapija izrazito brzo se širi beauty i wellness svijetom zbog svoje učinkovitosti. Terapeuti vole maderoterapiju jer izrezbarenim drvenim valjcima u jednom potezu postižu ono što sa svojih deset prstiju ne mogu niti u deset ponavljanja pokreta. Klijenti vole maderoterapiju jer svi primjećuju da imaju podignutiju stražnjicu, čvršće noge i trbuh, a i sami osjećaju kako su u boljoj formi nego prije.


Od kad se pojavila masaža drvenim elementima izaziva WOW kod svih koji ju probaju. Također, prati ju i skepsa s obzirom na pojavu modrica. Bilo da je modrica nastala anticelulitnom ručnom ili madero masažom ona je znak nestručne primjene, te preagresivni pokušaj što prije doći do rezultata.
Kako postati uspješan maderoterapeut


Dvodnevne edukacije nude teoriju i praksu izvođenja anticelulitnog tretmana preoblikovanja tijela. Tretman obuhvaća primjenu 11 različitih drvenih elemenata, te obaveznu ručnu masažu koja zaokružuje cijelu senzaciju maderotrapije - tretmana koji u svojih 45 minuta postiže izvanrednu aktivaciju prirodnih procesa organizma od pojačanog krvotoka do posljedično osnaženog imuniteta i poboljšanog općeg stanja organizma. Bez alata nema zanata, kao što i bez muke nema nauke. Oba ta elementa pomno su razrađena. Svi educirani kroz Maderoterapija centar imaju sve što im je potrebno u daljnjem radu.Osim pristupačnosti svojim polaznicima posebnost edukatora Maderoterapija centra su različiti moduli edukacija i individualizriani pristup.


Uspješni maderoterapeuti imaju seveobuhvatan pristup osobi jer osim uvođenja maderoterapije u njenu rutinu pomažu postići trajne navike kvalitetne prehrane, fizičkih aktivnosti i zdravog spavanja.


Maderoterapija anticelulit i preoblikovanje tijela = Anticell Body shape maderotherapy


Najpopularnija masaža koja u sebi objedinjuje sve: razbijanje masnih naslaga, podizanje tonusa mišića, dugotrajno i trajno rješavanje celulita te zaglađivanje viška kože.

Garantirano, to je o najkvalitetnija edukacija maderoterapije zbog četiri glavna razloga:

profesionalnost - individualiziranost - vrhunski elemenati za rad - iskustvo.


1. Profesija glavnog edukatora Maderoterapija centra Ivana Mitrovića je viši fizioterapeut. Prije nego što je počeo s edukacijom maderoterapije, preko godinu dana je pripremao postupak te prilagođavao elemente na način da budu maksimalno sigurni i jednostavni za primjenu. Osim pripreme i stalno dodatno educiranje kako bi svoje znanje što bolje prenijeli polaznicima osobina je svih edukatora Maderoterapija centra.


2. Individualiziranost pristupa svakom polazniku osobito je važna za uspjeh u daljnjem samostalnom radu. U procesu učenja pažnja edukatora je usmjerena na praksu svakog polaznika pojednačno te se ne odustaje dok se ne postigne optimalna izvedba svakog pokreta.


3. Vrhunski obrađeni, certificirani i zaštićeni maderoelementi s garancijom kvalitete znači da su prošli sve potrebne testove i potupuno su sigurni za korištenje na koži. Drvo iz kojeg su elemetni izrađeni posjeduju FSC certifikat o porijeklu iz obnovljivih izvora. Drvo je tretirano prirodnim zaštitnim premazom i nije lakirano tako da procesom upotrebe može potamiti i malo otežati od ulja koje pri radu upija.


4. Svega dva dana edukacije mogu biti dostatne potpunim početnicima kako bi stekli profesionalno znanje i iskustvo dobrog terapeuta. Tehniku treba vježbati, a on-line tehnologija je odličan alat i nudi priliku i nakon edukacije ostati u kontaktu s edukatorima kako bi otklonili nesigurnost.EDUKACIJA: Anticell body shape maderoterapija (11 elemenata)

Dvodnevna edukacija obuhvaća:


- teorijsko predavanje

- Individualizirani praktični trening upotrebe specifičnih elemenata

- Skripta, pisani materijali za učenje i ponavljanje

- Certifikat

- Maderoterapija set 11 elemenata

_______________________________________

Cijena: 570 eura plativo u kunama


EDUKACIJA: Anticell body shape maderoterapija (5 elemenata)

Dvodnevna edukacija obuhvaća:

(Iznimno jedan dan za sve koji su ranije pohađali i završili anticell maderoterapiju kod istog edukatora)


- teorijsko predavanje

- Individualizirani praktični trening upotrebe specifičnih elemenata

- Skripta, pisani materijali za učenje i ponavljanje

- Certifikat

- Maderoterapija set 5 vacuum čaša

_______________________________________

Cijena: 330 eura plativo u kunama