Ključ uspjeha: poboljšani Vacuslim 48 by Mesmerie

Updated: Feb 17

Ključ uspješne eliminacije celulita i masnih naslaga je u originalnom Vacuslim 48 konceptu. Predstavljen je 2018. godine i do danas više od 3000 kozmetičkih salona radi sa Vacuslim 48 ima izvanredne rezultata. S preko 200 000 napravljenih tretmana Vacuslim48 dokazano pruža zadovoljstvo rezultatima na desetke tisuća klijentica. A to je tek početak!Vacuslim48 djeluje na redukciju celulita zahvaljujući kvalitetnim sastojcima koj ga čine jednistvenim. Znate li što je SlimFit?


Pirodni anti celulitni biljni SymFit™sastojak klinički ispitan koji antioksidativno djeluje na celulit, a ne izaziva iritacije SymFit™ potiče razgradnju masti za 60% sprečava punjenje stanica masnoćama za 55% i usporava proces stvaranja novih masnih stanica za 80%

Tajna usjpešne eliminacije masnih naslaga i celulita je u originalnom Vacuslim48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa Smart warming i slimming efektom, i Vacuslim48 vrećom. Vacuslim48 vreća stvara uvjete vakuma. Bez prisustva zraka preko kože pospješuje se da stanice bolje i brže apsorbiraju kisik. Ujedno se ubrzava cirkulacija što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim48 preparata.
Vrhunski rezultati Vacuslim 48 tretmana zasluga su aktivnih sastojaka pored SlimFita su L-carnitine, Rutinsulfate, Caffeine, Thermolate - Smart Warminng efekat, ekstrakt divljeg kestena, ekstrakt bršljana, ekstrakt alge, kompleks eteričnih ulja. Svi u sinergiji i dobro odabranim omjerima nastali nakon dugogodišjeg iskustva i rada naših tehnologa su vrhunac uspjeha i zadovoljstva. Njegovana i lijepa koža, glatka bez celulita, smanjen osjećaj težine i boli u nogama, oblikovana i vitka figura. Benefiti su koji se ne gube.


Vacuslim48 je inovativna kolekcija proizvoda za njegu i zatezanje tijela, tretmane mršavljenja, čišćenje iznutra i eliminaciju svih tipova celulita. Detektirati i prepoznati tip celulita pomaže detaljano ovaj članak.

Vacuslim48 serum u stiku i Vacuslim48 masažna krema koriste se kod kuće svaki drugi dan ujutro ili navečer


Naručite odmah set za kućnu njegu


Vrhunski rezultati Vacuslim48 tretmana zasluga su aktivnih sastojaka u savezništvu s kozmetičarkom /terapeutom čija vještina napada i opsade celulita različitim anti-cell masažnim tehnikama: klasična ručna masaža, maderomasaža, roleri, radio frekvencija i druge aparaturne procedure.

Vacuslim48 ubrzava cirkulaciju što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz preparata u kožu koja primjenom preparata postaje glađa i zategnutija. Djelovanje preparata osim na kožu djeluje na cijeli organizam kroz 48 sati pobuđuje razgradnju masnoća ubrzavanjem krvotoka i poticanjem čišćenja iznutra što se manifestira pojačanom potrebom za mokrenjem. Kombiniranjem s normalom, zdravom prehranom Vacuslim48 je odlična metoda djelovanja ka željenoj figuri.

Savladate li i nekoliko osnovnih pokreta samomasaže pri nanošenju preparata zadovoljstvo rezultatima neće izostati. Upute za masažu možete dobiti od Vaše kozmetičarke kao i u uputama za nanošenje Vacuslim48. Ukoliko niste sigurni je li Vacuslim 48 proizvod za vas nazovite nas ili razgovarajte s Vašom kozmetičarkom.

112 views0 comments