Njega kože je potreba, a ne luksuz

Koža nas nerjetko počne zabrinjavati već pri samom rođenju. Brigu o njoj preuzimaju roditelji do trenutka kad dalje možemo same. Sve češća je potreba stručne brige o koži kontinuirano kroz cijeli život. Dobrodošli!


Desete


Smatrat će se sretinima svi koji nisu već u najranijem djetinjstvu upoznali dermatologe, a s njima i terapije kože. S pubertetom koji se počinje javljati sve ranije mijenja se i koža. Savjetovati se s kozmetičarkom u ovoj dobi predstavlja mudru odluku.

Ovo je period usavršavanja i pripreme za život odraslih, steći određene higijenske rutine ići će lakše uz stručnu pomoć. U tu svrhu osmišljena je njega lica za teen generaciju. Mlada koža vrlo je aktivna pa se neke promjene mogu dogoditi doslovno preko noći.

Ukoliko se koža iznutra ili izvana liječi potrebno je kozmetičarki dati sve informacije o tom procesu. Jednako važno je s kozmetičarkom proći svoju rutinu njege lica, koji preparati se nanose na kožu i kada. Povjerenje mlade osobe prema stučnom savjetu je jako važno.


Pregled i savjetovanje o njezi kože u salonu se ne naplaćuju.

Rezervirajte termin: 091 2009 947
Dvadesete


Nema pravila kako će koža reagirati na sve vanjske i unutrašnji utjecaje kojima je izložena. Sve je važno, a istovremeno ako je koža zdrava, ništa nje važno jer mladost sve dobro podnosi. Pristunost većih količina različitih kozmetičkih preparata na koži može dodatno uznemiriti kožu a može ju i ukrotiti. Pod utjecajem hormona vrlo aktivnoj mladenačkoj koži zajedničko je tek ono najosnovnije: dobro i redovito čišćenje kože i nježnost prema koži jer dvadesete su period kad se osim povjerenja u stručno mišljenje pronalazi i povjerenje prema sebi.


O stručnom mišljenju može se imati različite stavove i osjećaje zato je dobro usporediti više stručnih mišljenja. Pregled i savjetovanje o njezi kože u salonu se ne naplaćuju.

Rezervirajte termin: 091 2009 947Tridesete


Shvatimo li ženski razvoj kao cjeloživotni proces bit će lakše provesti u djelo neke odluke koje se tiču stjecana novih ili promjena navika koje se pokažu kao negativne za dobar osjećaj u i na vlastitoj koži.

Maksima kojom se vodi salon Oda ljepoti jest da je upravo dobar osjećaj tajni sastojak ljepote.

Život po mnogo čemu u najboljim godinama očitovat će propuste u njezi i brizi za kožu tek kasnije. Kako ne bi došlo do naglih promjena u izgledu kože bitno je koji proizvodi se koriste, kako i u kojim količinama. Nekome bolje odgovara minimalizam, netko ne može bez punih polica proizvoda specijalno namijenjenih svakom dijeliću kože posebno. Međutim, ni najbolji preparati neće djelovati ako se koža pravilno i redovito ne očisti. Promjene godišnjih doba mogu biti najbolji vodič kada je minimalno potrebno odvojiti nekoliko sati za sebe i svojoj koži lica, vrata i dekoltea priuštiti profesionalni tretman.


Savjet kozmetičara je uvijek besplatan u salonu ili telefonski: 091 2009 947
Četrdesete


Pravo je vrijeme uložiti u preparate i tretmane lice. Kozmetičarka će pročitati na licu što mu je trenutno potrebno no za dublje bore koje počinju uzimati maha na licu potrebna je redovita njega. Kako se pubertet pojavljuje dosta rano tako je sve češći raniji ulazak u predmenopauzu i menopauzu. Ovo je period kad što više pažnje treba usmjeriti na svoj unturašnji balans. Vanjski i unutrašnji faktori koji djeluju na promjene našeg raspoloženja i izgleda sad su već dobro poznati.

Masaža lica donosi olakšanje i pospješuje sreću i dobar osjećaj koji je zapravo tajna ljepote.

Redoviti tretmani čišćenja kože sad su pojačani njegom i masažama koje će najdjelotvornije pomoći na licu ponosno nositi iskustvo i svoje vrijeme.

Djelovanjem produbljujemo i pospješujemo ne samo svoju ljepotu već i zdravlje.


Savjet kozmetičara je uvijek besplatan u salonu ili telefonski: 091 2009 947
Pedesete


Cilj nam je s prikupljeno iskustvom iz prethodnih desetljeća iskoristiti za poboljšanje forme na način koji će tijelu najbolje odgovarati i koji će evocirati dobre osjećaje poput ispunjenosti, sreće i zadovoljstva. Godine u suradnji s obrambenim mehanizmima kože za zadržavanje svoje fukcionalnosti mogu rezultirati neprivlačnim izgledom kože.

Promjena godišnjih doba sad se događa iznutra, a ne samo izvana i to također koži predstavlja izazov kojem se mora prilagođavati. Pronaći optimalnu formulu za svoju kožu je stalan proces promjene i prilagodbe. Profesionalni savjet i njega racionalno je rješenje koje na duge staze štedi vrijeme, novac i nerve.


Savjet kozmetičara je uvijek besplatan u salonu ili telefonski: 091 2009 947


Šezdesete i više


Hoće li ikada iščeznuti običaj da se žene ne pita za godine, ali ih se potajice procjenjuje upravo po izgledu i godinama?

Bitno različito pitanje je njega kože. Briga o svom tijelu, da je u doborj formi, da se kvalitetno hrani iznutra i iz vana, nije luksuz već osnovna potreba i pitanje prevencije bolesti. Žene koje do svojih šezdesetih nisu imale potrebu za stručnim savjetom o njezi i brizi o koži bi trebale znati kako nikad nije kasno.

Dugovječnost se sve manje pripisuje genetici, a sve više životnom stilu, odnosno kvaliteti života. Za dobru naviku nije nikada kasno, a redovite masaže lica, vrata i dekoltea pospješiti će ne samo ljepši izgled već i dobro raspoloženje.

U ovoj dobi promjene na koži koje zahtijevaju dermatološku obradu mogu biti češće, a kozmetičarka je ta osoba od povjerenja koja će primjetiti, upozoriti i ohrabriti u boljoj brizi za sebe i svoje zdravlje.


Savjetovanje je besplatno, nazovite nas kako bi smo Vam ponudili i više:


091 200 99 4730 views0 comments