Poziv svim salonima i terapeutima koji koriste Vacuslim48 #1 tretman

Updated: Feb 18Cijenjene kolegice kozmetičarke, Vi koji ste naši kupci i terapeuti koji svoje umjeće i znanje prenosite na klijente, zahvalni smo Vam na suradnji. U ovoj sezoni smo pripremili za Vas specijalne popuste na pakete Vacuslima 48 i druga iznenađenja.

Biti će nam drago da i Vi napišete o radu u Vašem salonu sa Vacuslimom 48 i to objavite. Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica vezanih za rad i rezultate obratite nam se. Rado ćemo Vam pomoći, doći u Vaš salon, ponoviti protokol, savjetovati vas i članove vašeg tima o svim etapama rada.


Prikupljamo sve objave koje pokazuju postignute rezultate primjenom Vacuslim48

Ostvarite pogodnosti programa vjernosti Vacuslim48 slanjem vaših rezultata tretmana


Vacuslim48 može se pohvaliti da je otkriće koje maksimalno reducira pojavu yo-yo efekta kod klijenta. Promjena navika koje su posljedice pandemije mnoge su dovele do krajnjosti i uloga kozmetičara i terapeuta masera je ovog proljeća važnija nego ikada prije! Više o revolucionarnoj formuli pročitajte u članku.


Iskoristite Vacuslim48 program vjernosti za dobar osjećaj i zadovoljstvo vaših klijentica

Vrhunski rezultati Vacuslim 48 tretmana zasluga su aktivnih sastojaka pored SlimFita, L-carnitine, Rutinsulfate ,Caffeine, Thermolate - Smart Warminng efekat, ekstrakt divljeg kestena, ekstrakt bršljana, ekstrakt alge, kompleks eteričnih ulja. Svi u sinergiji u dobro odabranim omjerima nastali nakon dugogodišjeg iskustva i rada Bioclinique labs tehnologa su vrhunac uspjeha i zadovoljstva. Njegovana i lijepa koža, glatka bez celulita, smanjen osjećaj težine i boli u nogama, oblikovana i vitka figura. Benefiti su koji se ne gube!

Mnogo je žena sad već skoro godinu dana kod kuće, same ili s djecom, rade od kuće, kretanje im je smanjeno, a ishrana vjerojatno nešto obilnija nego obično. Normalno je kompenzirati stres, ali i nedostatak društvenog života kuhanjem i poslasticama. Obavezno kontaktirajte sve klijentice koji su koristile benefite Vacuslim48 tretmana i predložite im poboljšani Vacuslim48.


Za sudjelovanje potrebno je na mail mesmeriekozmetika@gmail.com poslati link na objavljeni sadržaj. Bilo da je to Vaša web stranica, objava na nekoj od društvenih mreža, blog, you-tube video, tik-tok objava ili snap - sve dolazi u obzir i zahvalno ih očekujemo.

Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica vezanih za tretmane, rezultate i objave rado ćemo Vam pomoći.


KONTAKTIRAJTE NAS


63 views0 comments