Parfem koji najbolje pristaje

Updated: Dec 4, 2019

Izuzetna količina znanja i praktičnog iskustva potrebna je pri pravilnom kombiniranju tri faze parfema. Upustiti se u taj oku mistični, a njuhu poznat svijet je fantastična avantura.


Glavom se roje mirisne note koje evociraju trenutke iz prošlosti, budućnosti? Može li se nekoga u potpunosti opisati, karakrerno, izgledom, mirisno? Intirgantni svijet osjeta koji integrativno djeluje sa svim ostalim osjetilima, a čiju važnost često s namjerom ili podsvjesno potiskujemo.

Esencija parfema je tajna. Parfem je esencija kozmetike.
Svijet parfema


Stvaranje vlastitog mirisnog carstva je putovanje kroz milijune mirsisnih oblaka i dugotrajno istraživanje koje će povezati ono mirisno suglasje koje proizvodi emocije s kojima stalno želite biti u doticaju. Trenutak susreta mirisa koji čekaju biti otkriveni povezan je s uzbuđenjem i osjećajem nevjerojatne sreće i ushita. Parfemsko umijeće, osim stvaranja je i doziranje osjećaja. Koliko sreće je moguće podnijeti? Koliko dugotrajni mogu biti mirisi koji evociraju mirnoću i sva divna stanja potpune ispunjenosti i zadovoljstva?


Podijelite sa nama svoja iskustva, pokušaje, pogreške i uspjehe. U suradnji s našim partnerima prozivođačima i dobavljačima sirovina možemo iznenaditi najprije sebe i svijet oko nas.4 views0 comments