Vacuslim Inarie - revolucija je započela

Updated: Mar 6, 2020

Edukaciju korištenja novog patentiranog alata za prirodnu masažu održat će Ivan Mitrović, viši fizioterapeut i proslavljeni inovator maderoterapije


#VacuslimInarie koristi se s Vacuslim 48 masažnim uljem za masažu cijelog tijela. Fokus pri osmišljavanju i procesu izrade ove jedinstvene pomoći u prirodnoj masaži bio je naravno #celulit.

Materijal od kojeg je napravljen Vacuslim Inarie je legura čelika i bakra, dok su ručke izlivene u najmodernijoj mješavini plastične mase koja ne proklizava u rukama i neugodno znojenje dlanova pri radu svodi na minimum. To je osobito važno jer tehnika rada s Vacuslmi Inaire pretpostavlja mnogo različitih pokreta i dubina pritiska koje se postižu čvršćim ili laganijim zatezanjem opruge Vacuslim Inaire.

Porijeklom iz ajurvedske prakse, a patentirana u Italiji, Vacuslim Inarie namijenjena je svima kojima je potrebna:


* Limfna drenaža

* Eliminacija celulita i masnih naslaga

* Preoblikovanje neuravnoteženih razmjera dijelova tijela

* Oblikovanje struka

* Zatezanje opuštenog trbuha i nadlaktica

* Preoblikovanje zone unutrašnje i vanjske strane bedara

* Podizanje stražnjice

* Definicija figureOsobe iz sportskog miljea i općenito osobe sklone čvršćoj masaži obožavat će Vacuslim Inarie i poželjet će ga nositi sa sobom u gotovo svakoj prigodi.

Posebnost Vacuslim Inarie je djelovanje na aktivan mišić tj. na mišć koji je u tonusu što dodatno povećava njegovu prokrvljenost, na taj način se poboljšava razlaganje masnih stanica i oblikovanje figure. Osim u salonima kao dio Vacuslim 48 tretmana može se koristiti u toku treninga između serija vježbi jer je učinkovit i kroz laganu sportsku odjeću.

Svoje Vacuslim Inarie iskustvo u praksi rezervirajte za 10. ili 11. ožujka kada Ivan Mitrović drži ekskluzivnu edukacju ove nove metode masaže za ograničeni broj polaznika. Osim fizioterapeuta, masera kozmetičara s Vacuslim Inarie mogu raditi i oni koji posjeduju certifikate o završenom tečaju masaže.


Revolucija lijepe figure je započela, teško je ne biti dio nje. Upiti i rezervacije: 095 926 1395 i 095 370 6558

Certifikati, garancija za proizvod i edukacijski materijal (video, pisani materijal i termini za dodatne konzultacije) osigurani.269 views0 comments