Oda ljepoti
Primajte naše obavijesti:

Hvala, Vaše mišljenje nam je važno!

Privremeno nismo u mogućnosti zaprimiti vašu prijavu. Molim obratie se direktno u inbox ili nas nazovite. Hvala!

Oda ljepoti:

 

S dvadeset godina poslovnog iskustva na tržištu veleprodaje kozmetike i stručnih specijalizacija u kozmetologiji, svima znana gospođa Ljubica osnovala je tvrtku Z505 d.o.o. 2010. godine. U njenom timu danas su Olga, Ivana, Petra, Željka  - ekipa posvećena kozmetici. 

Fokus projekta Oda ljepoti su kozmetički trendovi i vrhunska briga o klijentima, kako profesionalcima u industriji ljepote tako i o krajnjem klijentu. 

Kontunuirano i s pažnjom pratimo nove trendove koji se pojavljuju na tržištu. Prije svega, provjerene i profesionalne proizvode koji donose rast i razvoj kako našim klijentima tako i krajnjim korisnicima.  

Već deset godina tvrtka raste zajedno s Bioklinik Labs iz Beograda, proizvođačima ranije Q Wellness, a danas Mesmerie kozmetike.  

Mesmerie kozmetika na tržište je izašla 2018. godine  s misijom kreiranja visoko kvalitetnih proizvoda za njegu kože ujedinjujući najkvalitetnije aktivne sastojke i suvremenu tehnologiju. Dvadesetogodišnje iskustvo  pridonijelo je uspjehu u kojem je tajni sastojak slušati one koje koriste naše proizvode – beauty stručnjake i njihove klijente.

Motivacija naše ekipe, a tako i naših suradnika, partnera i klijenata najvažniji je faktor zajedničkog uspjeha. I sreće.

Ljepota je dobar osjećaj! 

T: 095 926 1395 i 095 370 6558

M: odaljepoti@gmail.com